Ya hata bizde hadi ok dedik kabul ettik orasını geçelim...Yeni-Gün'e güvenmiştim aslında.onlarında isteyerek böyle bişey yaptıklarını sanmıyorum ki kimse böyle bişeyi istemez.Peki neden burda bi açıklama yapmadılar ve halende yapmıyorlar.Biz burda yedekler verildi mi verilecek mi siteler aktif olacak mı ? bu soruların karmaşası içinde kendi kendimiz yiyoruz bi çok emeğimiz vs miz söz konusu. Burda bi açıklama yapın en azından diyin ki siteler gitti yedekler de gitti. Bizde ona göre bi çaresaine bakalım yada yolumuza gidelim... Ama en azından kötü yada iyi bi açıklama yapın artık. Sizden istenile sadece bi açıklama....
Mağdur arkadaşlar kendi aramızda para toplamayı bile düşünüyorlar sırf yedekleri kurtarabilmek için. kapatmış batmış yada bi şiekilde bu işi bırakmış olsanız dahi burda bi açıklama yapıp bu insanları bilgilendirmeniz lazım ve yedekleri vermeniz lazım...
Kesinlikle haklısın..aslına bakarsan bende düşünmüyorum isteyerek yaptıklarını ellerinde olmayan nedenlerden dolayı oluyor bütün bunlar..
benimde dün geceye kadar aktif olan vps im ile bağlantı kuramıyorum çaresizce onların gelmesini bekliyorum