Pardon da sen neyin şikayetini yaptın? Burdan birkaç kişinin mail atmasından başka? Adam gibi hazırlanıp atılan mail sayısı 10'u geçer mi sanıyorsun?
"Seyirci kal kal nereye kadar demişsin" ama seyirci kalmak tamamiyle senin elinde. İstersen seyirci kalmayıp buradaki arkadaşlarını daha büyük bir "teşhir" operasyonu için ikna edebilirdin.
Ben korkuyorum ki en sonunda Extremeracking gibi Türkiye IP'lerini engelleyecekler. O zaman Kürdistan'ın propagandasını gerçekten ve daha güçlü bir şekilde yaparlar, tüm dünya da buna şahit olur. Bizim ise elimizden bir şey gelmez.
Göreceksiniz, bu saldırıdan sonra Dmoz, "a pes ettik gençler, kürtçe dilini kaldırıyoruz" demezler. Siz de biliyorsunuz ki demezler. Dua edin de bu saldırıyı sineye çekip unutsunlar.
Şimdilerde nasıl YouTube açılsın diye neredeyse yetkililere yalvarıyorsak, birkaç yıl sonra YouTube'a yalvaracağız, Türkiye IP'lerini serbest bırak diye.
Söz konusu olumsuz durum için, hiçbir şey yapılmadı; kendimizi kandırmanın manası yok. Gerçekten arkadaşlar, yok.
Ne demek hiçbir şey yapılmadı? Buradan birkaç kişinin mail atması mı? 3 Sayfalık ingilizce metin hazırlayıp, tüm yaşananları ve tepkimizin nedeni anlatmadık sanıyorsunuz... Doğru ya bizler bir şeye tepki gösteriyorsak adam gibi gösteremeyiz... İlla ki bilinçsizce, umarsızca öylesine mail atmış olmalıyız... Fax çekmiş olamayız, resmi dilekçe yollayamayız, çünkü biz nette gezen geri kafalı Türkleriz, biz bunları düşünemez, akıl edemeyiz... Haklısınız kendimizi kandırmayalım, hiçbir şey yapılmadı... Engellesin DMOZ sorun değil, benim ülkeme fayda yerine zarar getiren bir sitenin engellemesi benim için kayıp değildir.