Mitat, öncelikle geçmiş olsun. Bulacağın çözümün en doğru çözüm olacağından eminim.

Forum içinde benzer problemlerle karşılarak biri olarak şunu söyleyeyim r10.net'in potansiyel saldırgan kitlesini bilen birisi olarak bu tür projeleri, mevcut saldırgan potansiyelinin yıkamayacağı güce erişene kadar kimseye bildirmemelisin. Yorumlarında yokmuş gibi davranabilirsin mesela, sonuçta ekmek yiyorsun, güzel paylaşımların var, demin rep verecektim vermedi mesela meret ki ben herkese vermem hocam.

Türkiye'ye yönelik mi projen bilmiyorum ama alacağın önlemler ve vereceğin karar, projeni aşama kaydettirecek. Buradan olur, başka yerden olur illa ki yüksekleri hedefleyen projeler, bu tür sarsıntıları yaşar.

Çok güvendiğim bir projem vardı. İyi de kazandırıyordu, iyi de yatırım yapılmıştı ama. Dengede yani. Normalde ilk 1/2 yıl kar vermez, büyük projelerin çoğunluğu, sektörlerin ortalaması budur.

1 yıl ne bir script üzerinden, ne server üzerinden ne de dos ile kimse saldırmadı. Yayın politikasını değiştirdik, bizzat ilgilendim, kısa sürede büyük çıkış yakaladık, sonra 1.5 ay saldırıdan gözümüzü açamadık. Müthiş zarar gözüktü kağıt üzerinde alınan önlemlerden dolayı.

1.5 ay sonra alınan önlemler ile inanır mısın, hiçbir zaman zarar gözükmüyor kağıt üzerinde. Yapılan yatırımların üzerinde ilk kazanç 2008'in başında gözüktü, 2 de sağlam teklif aldık. Halen geliştirmeye harcanıyor kazanan paralar.

Yani moralini bozma kardeşim, projelerin % 90'ı bu şekilde yıpranarak kayboluyor. Yazının başında da söylediğim gibi bulacağın çözümün en doğru çözüm olacağından eminim..

Kolay gelsin.