arkadaşlar, markumu bilip bilmeden konuşmayın.. Daha önce benide bu tarz bir şekilde dolandırdılar..
Bir paket almıştım trilyonlarca topliste eklemek 49 ytl diye. Satın aldım ekleyin dedim. Bana zaten eklisiniz dediler bişey yapamayız dediler.. Nasıl yani dedim aslında yaptıkları iş, sadece google msn ve yahoo ya ekemekmiş. Zamanla o trilyonlarca vaad ettikleri yerlere otomatik ekleniyormuşum!!

Paramı istedim alamadım vs neyse yaklaşık 10 tane domainim ordaydı zamanla hepsini godaddy e geçirmeye başladım.. Fakat sorunsuz bir şekilde hiçbir doımaini geçiremedim.. Sürekli bri hata çıkıyor. Kilid açık diyorlar godaddy clinetTransferProhibited durumunda diyor vs vs..
Bugün yine zamanı gelen domaini transfer edeyim dedim.. Benzer bir hata çıktı.. Mesaj attım açın diye. Açtık dediler fakat godaddy de hala kapalı gözüküyor ve transfer gerçekleşmiyorlar..

Accounttan acoounta transfer yaparken problem yaşamayan arkadaşlar dikkat edin başka bir firmaya transfer ederken veya domain dışı bir hizmet alırken kesinlikle çirkefleşiyorlar..

Telefonda azar bile yiyebiliyorsunuz...