çok fena kalbime birine kaptırdım ve kaptırdğım kişiyle çıkıyoruz annesinin tahini nedeni ile didime taşınıyorlar belki hayatımda ilk defa bu kadar delilerce seviyorum ve 1 sene sonra üniversite sınavlarını kazanırsa yabancı ülkeye gidecek ve nerdeyse istemesek bile bu ilişki bitecek bitirmiceğiz diyor ama ben onu 1 gün bile görmeden edemiyorum bugün son buluşmamızda ve belki bidaha 10 sene sonra belki 20 sene sonra görürüz birbirimizi yabancı ülkeye gittiğim zaman senide yanıma alacam diyor inanıyorum ama ya yabancı ülkeye gidipde başka birini bulup ben unutulursam ne olacak bilmiyorum o gidior die her gün ağlıyorum inanmıcaksınız ama bugün buluştuğumuz zaman bişeler konuştuk kendimi tutamadım ağlıyı verdim

ister inaın ister inanmayın şuan şu mesajı bile yazarken ağlıyorum ben onsuz yapamam oda bensiz ama o alışkın ama ben onu görmeden kendime huzur veremem onu göremediğim bi gün bile bana acı çekdirir ne yapcağımı bilmiyorum kolay kolayda bırakamam bitmicek aşkımız diyor ama bigün illaki bitecek onu göremediğim her gün için soğumaya başlıcam
hep üniversiteyi dışarda okumak istiyor bi türlü gitmesine engel olamıyorum sevgilisi olmasına rağmen annesine yemin etmiş üniversiteyi dışarda okucağına türkiyedede istediği bölüm var ama istemiyor işte ve aklıma tek birşey geliyor bu ilişki kendisi yabancı ülkeye gittiği zaman bitecek aklıma tek gelen bu