felix59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle merhaba, benimde öle bir program düşümcem var, ancak senin dediğin gibi, Link değişimleri,Reklam bilgileri,Çalışma arkadaşları bilgileri,Şifreler,Site durumları ile sınırlı değil, daha cok mesela bir iş alıyoruz misal, onu iş olarak belirtip tek tık ile google sıralaması, prsi, seo puanları vb. bilgileri tutucak kendi otomatik günlük kontrol edecek kacıncı sıradayız, işi aldıgımız kişiye rapor olarak atacak, yada o gün düşecek olan domainlerin pr sini kontrol edip bize gösterebilecek,otomatik forumları gezip bizim yerimize post toplayabilen (bunlar hayal değil neticede insan düşünebildiği/yapabildiği için buralara kadar geldi) bu liste daha cok uzatılabilir, ancak böyle bir programın eklenti mimarisine göre tasarlanmıs olması gerekiyor bana göre, ben c# ile böyle bir program yazmaya çalışacağım (daha yeni c# a başladım, ancak askeri sınavlar dolayısı ile spordan, ve mülakat çalışmalarımdan dolayı pek bakamıyorum), su an geldiğim nokta , mdi içine eklenti mimarisine göre dll eklemeye çalışıyorum(ufak tefek bazı hataları gidermeye çalışıyorum).Tabii tüm şifrelerin kelimelerin ve daha bir çok bilginin tutulabilmesi için bir veritabanına ihtiyaç var, bunu da firebird ile yapacağım(gömülü sistem ile 2 dosyada kurulum gerektirmeden çalıştığı için ayrıca bedava ), ama önce su askerlik olayını atlatmam gerekiyor.Onun haricinde sadece not tutma vb. islemler için tavsiye edeceğim ve kullandığım hazır program budur, taşınabilir sürümü mevcut ayrıca vt ye şifre konulabiliyor. (sanırım firebir vt sini kullanıyor ve delphi ile yazıldı)
önerdiğin program çok güzel ancak deneme sürümlü sanırım 30 gün.

onu kullanacağım bir süre.