MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette ki herkesin bir görüşü var ve karşıt görüşe cevap vericek fakat insanları sırf siyasi görüşü nedeniyle yargılamaya kimin hakkı var ?
Siyasi görüşlerinden dolayı hastane sahiplerini tarikatçı, şucu, bucu diye yargılayanların hakkı oluyorsa herkesin birilerini yargılamaya hakkı vardır.
"Eleştiri, lehte olduğu zaman iyi, aleyhte olduğu zaman kötü" psikozundan herkes kendini kurtarsın, ardından birileri yargılanacaksa yargılansın.

Yazıyla ilgili görüşlerime gelince;
Düne kadar "Hastanede şu rezaleti, bu skandalı" gibi çarşaf çarşaf manşetlerde yayınlanan haberlerin bir kısmı özel hastanelerle ilgili iken bir kısmı da devlet hastaneleri ile ilgiliydi.
Burada önemli olan ve kaçırılmaması gereken nokta hastane sahiplerinin veya yönetimlerinin kimler olduğu değil hastanelerin nasıl ve hangi mantalite ile yönetildiğidir.
Ben devlet hastanelerinden alamadığım titizlikte ve özende bir çok hizmeti özel hastanelerden ekstra ücret dahi ödemeden aldım.
Ekstra ücret isteselerdi de öderdim. Çünkü işin bilincinde olanlar işlerini gerçekten iyi yapıyor.
Pire için yorgan yakma; şekle, etikete bakarak özü yorumlama gibi kötü huylarımızı bırakmadığımız müddetçe adam olamayacağımızı düşünüyorum.