bu konu içerisinde umuyorum ki banlanmış üye görmeyiz.çünkü gerçekten her türlü siyasi tartışmaya açık bir konu gibi görünüyor.aslında bence değil ama...adeta ban tuzağı
her neyse.özel ya da kamu.kalitesiz hizmet her yerde var.bugün sadece özel hastaneler değil devlet hastanelerinde de yaşanıyor bu.muayene olmaya gidiyoruz.1dk içinde ne hikmetse doktor ne derdimiz olduğunu anlıyor ve ilacımızı yazıyor.gözleri sanki x ışınları yayıyor ! nasıl anlıyorsa hemen !
ama aynı doktorun muayenehanesine gittiğimizde gold hasta muamelesi görüyor,dakikalrca muayene ediliyoruz !herkes yaptığı işin hakkını vermeli.herkes aldığı parayı hak etmeli.sağ ya da sol.içinde Allah korkusu olan herkes zaten işinin hakkını veriyor.yaptığı işi alın akıyla yapmayanlarsa berbat olacaklar ama abad olduklarını sanıyorlar.
taraf tutmuyorum.hiç tutmadım.her zaman kendi içimden geldiği gibi davrandım.gözümle gördüm herşeyi.gözümle görmediğime şahitlik yapmam.
Alıntı
Oralarda insan sağlığının dolar cinsinden bir karşılığı bulunmuyor.
bu cümle bile aslında konuyu özetliyor.işin içine eğer para giriyorsa oradan uzaklaşmak lazım.para için herşey yapılır oldu ne yazık ki
bence devlet her zaman varlığını hissettirmeli ve denetimlerini sürdürmeli.yetersiz gördüğü özel kuruluşları kapatabilmeli.insan sağlığı bu boru değil.iyi bilelim : sağlığımızı kimlere emanet ediyoruz