MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnızca bu mesaj için yazmadım ben,yazdığım yazıyı tekrar okursanız bunun geneli kapsayan bir şey olduğunu anlayabilirsiniz.

Elbette ki herkesin bir görüşü var ve karşıt görüşe cevap vericek fakat insanları sırf siyasi görüşü nedeniyle yargılamaya kimin hakkı var ? Neymiş,adam solcuymuş ve bi yazısı forumda nasıl yayınlanırmış,olaya bak!

Karşıt görüşlere cevap vericek kadar olgunsanız,karşıt görüşlere saygı göstericek kadar da olgun olucaksınız.
Zaten şu anda karşıt görüşlere saygı çerçevesinde konuşuyoruz. Bu konudaki hiçbir mesajımda tek bir sinir ifadesi, ünlem göremezsiniz. Sürekli belirli saygı sınırları içerisinde konuştum.
Örnek vermek gerekirse hiç bir zaman aşağıdaki gibi sinirli bir ifade kullanmadım:
Alıntı
Neymiş,adam solcuymuş ve bi yazısı forumda nasıl yayınlanırmış,olaya bak!
Burada hiç kimseyi görüşünden dolayı yargılamıyoruz. Sadece bazı kişilerin adının geçmesi bile bir konunun siyasete kayması için geçerlidir. Bu sağcı olsun, solcu olsun farketmez. Ben sağ görüşlü bir insanım. Fakat burada sağ görüşlülerin sevdiği, savunduğu bir kişiyle ilgili bu şekilde bir konu olsa yine aynı tavrı sergilerim.