Arkadaşlar çocukluğumdan beri köpeklerden korkar hatta tırsarım. Kedi beslemeye başladıktan sonra bu korkum kat kat arttı. Şimdi yeni taşındığım evin önünde biraz yeşil alan var ve gece tam bir köpek yuvası oluyor. Hatta şuan bu mesajı yazarken bile pencereden iki tane dana mı köpek mi olduğuna zor karar verdiğim boyutta hayvan aslan misali oturmuş havlamakta.... Vallahi hava karardıktan sonra köpekler olduktan sonra sigara almaya bile çıkamıyorum. Hayatı zindan ettiler, yürütmüyorlar bile. Her şeyden önce onlar da canlı ve onlara zarar vermek istemiyorum. Bu yüzden
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Outdoor | DAZER KÖPEKLERDEN KORUNMA CİHAZI
böyle birşey almayı düşünüyorum fakat ne tepki vereceklerinden şüpheliyim. Daha önce kullanan var mı? Sokak köpeklerinde etkili mi?
Öncelikle mesajının bu kısmına gece gece çok güldüm
Alıntı
dana mı köpek mi olduğuna zor karar verdiğim
Konuya gelicek olursakta şu an hatırlamıyorum ancak bu tür cihazlar hakkında bi kaç yazı okumuştum.Herkez işe yaradığını iddaa ediyordu hatta kediler üstünde felanda işe yarıyormuş.Bi kaç kerede televizyonda görmüştüm.
Sanırım yapman gereken şey korkun bu denli büyükse cihazı alıp denemek veya birine denetmek

Umarım sorununu çözersin.