Merhabalar

Bir dönem VPS satış ve destek üzerine ağırlığım, reseller ve hosting'e göre daha fazla idi, ancak müşterilerinin maddi durumları vs'den ötürü ödemelerin gecikmesi, müşteri sırf mağdur olmasın diye cepten sunucu bedelleri vs vs sıkıntılardan ötürü VPS satışlarına ara vermiştim.

2006'dan beridir R10 forumundayım tanıyanlar bilir Windows VPS destek konusunda ve hizmet konusunda hiç şüpheniz olmasın. Bilgim olmayan işe girmediğimden ötürü açık açık söylemek istiyorum Linux bilgim istediğim düzeyde olmadığı için Linux VPS isteyen olursa donanım ve network haricinde altını çizerek söylemek istiyorum destek sağlamamaktayım. Windows VPS'lerde gerçekten hertürlü destek taleplerine önceki gibi destek sağlayacağımı belirtmek isterim.

Aşağıda da özellikleri yazan VPS Ana Sunucusu Almanya Lokasyonlu olup, Netdirekt Verimerkezinde barınacaktır. İlgili sunucudan ilk etapta 2 adet alınması konusunda düşüncelerim bulunmakta.

Açıkça konuşmak gerekirse VPS paketleri için ön sipariş alnıp, ön sipariş sayısı dolduktan sonra VPS'ler teslim edileceğini belirtmek istiyorum.

Müşterinin VPS'den alacağı en iyi performansı yakalaması için ana sunucuya sırf fazla para düşmesi namına içine VPS tıkılmayacaktır.

Satış olsun, müşterinin ilgisini çekmek için söylemiyorum satıştan önce her gelen kişiye açık açık detaylı bilgi vermek prensibim, o yüzden yukarıda uzun uzun detaylı bilgi verdim.

ANASUNUCU ÖZELLİKLERİ

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600
Bellek: 4096 MB DDR 2 Ram
Hard Disk: 500 GB Hard Disk
Hat: 100 Mbit

--------------------------------------------------------------------------------------------------

VPS Paketleri

Paket-1
Bellek: 512 MB
Hard Disk: 80 GB Hard Disk
Trafik: 1.000 GB / Aylık
İşletim Sistemi: Windows Server 2003 Standart Edition
Kontrol Paneli: Plesk 8.3.0 Kontrol Paneli
TUTAR: 60 YTL / Aylık

Paket-2
Bellek: 512 MB
Hard Disk:100 GB Hard Disk
TUTAR: 65 YTL / Aylık

Paket-3
Bellek:1024 MB
Hard Disk: 120 GB Hard Disk
TUTAR: 90 YTL / Aylık

Ön siparişler 27 Haziran 2008 tarihine kadar son bulacaktır. Ön sipariş için sunucunun gerekli tutarı tarafıma gönderilmesi gerekmektedir.

Konudaki bilgilendirmelerden hariç sorularınız için profilimdeki MSN adresi kanalıyla ulaşabilirsiniz veya özel mesaj arayıcılığıyla telefon numaranızı bırakabilirseniz bizzat arayabilirim (en sağlıklısı).

Diğer Bilgilendirmeler

S: Şimdi bazı arkadaşlar yazacaktır siteniz niçin kapalı?
C: Daha önceki sitemizin üzerinde bir takım değişiklikler ve müşteri sistemi entegresi yapıldığından ötürü ziyaretçilere kapalı, tasarımcıya açık konumdadır. O yüzden adres isteyen olur ise p.m ile gönderebilirim... (Sitenin tamamlanmasına az kalmıştır.)

S: Ödememi nasıl gerçekleştirebilirim?
C: Ödemenizi İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası veya PTT kanalıyla gerçekleştirebilirsiniz.

S: Bu hizmeti alacağım ancak bana nasıl bir destek kanalınız olacak?
C: Destek taleplerinizi güncellenmekte olan sitenin müşteri sistemi faaliyettedir oradan destek bildirimi göndererek, MSN kanalıyla, SMS kanalıyla veya telefon ile destek alabilirsiniz.

Bilginize...