myload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu var ama verdiğin örnekte olduğu gibi kişi 1000 kere tıklarsa misal bu zaten sahte tıklamaya girer nasıl adsenseye derdini anlatamazsan onlarada anlatamazsın.bi bildikleri vardır yada sorun yaşamışlardırki bu kararı almışşlardır bunuda sorarım ben ticketle
Ziyaretçiye tıklama diyemezsin reklam ilgisini ceker tıklar .Mesel su an mackolik reklamı var ve tatil reklamı ziyaretçi her ikisinede tıklarsa ilgisini cektigi içindir ben 1000 rakamını örnek verdim burada bize dönüşüm olması lazım 2 kuruşla 1 kuruşla reklam şirketi zarar etmez ama sen tum reklam alanlarını kapat 1 ipten 1 tık kabul et bu olmuyor malesef. Reklam store isimide bu forumda bölümü acılmayan bir yerde olur üzgünüm ama acı gercek bu kaliteli hangi sitede store var frmtr de var orada heryerde reklam var gorunmıuyor bile benim sitem kaliteli 10 k üzeri girişim var ama Gösterim tık orano 0.1 nin altında reklam store iyi şirket yolunda ilerlemek istiyorsa reklam vereni degil web sitelerini düşünmesi lazım mutlaka ama mutlaka