ben lise 1 e giderken beni tanımayan yoktu bana herkez sarı derdi okulda çogu kişi sarı derdi takma ad yaparsan işin daha kolay olacaktır en kıral arkadaşları bulacaksın ama bu buldukların içerinde seni çekemeyenlerde olucaktır.ama sen o arkadaşların için canını bile ortaya koyacaksın ama ondan sonra tuh bea ben kimler için neler yapmısım falanda dicegin zamn olucak sen gidicen kızlarla takılcan kızlar seninle olacak erkekler tarafından dıslanıcaksın bazı okulun psikopatları(kendilerini genelde ole sanarlar) seni tehtit edicekler ama sen korkma sende onların dilinden dişini göster ondan sonra hayatın en güzel anlarını aşkları vs. herşeyi yasıcaksın kızı alıp kaçıcaksın belkide o gün harika yada berbat geçicek ama gerçektende lise de okumak süper bişeydir ben lise 1 iki sene okuyunca okulu üzerime geçirdim bilgisayarları kontrolum altına aldım vs çopk sey olucak ama lise 2 gibisi olmucaktır çünkü yeni gelenlerin abisi olucaksın gelip yanına artistlik yaptıklarında iki laf söyledinmi altlarını doldurur gider hepsi ondan sonrası gelir zaten..
şimdi gelelim arkadaş cevresine
benm okudugum okul ve çevre kendi çevremiz oldugu için ne kadar pislik varsa okul önünde bekler ve çıkan kızları tavlamaya çalışır.sende dogal olarak onların yanına gidip selam vericeksin takılcaksın belkide kaçıp gezmeye gidiceksin ama sana uzatılan sigara ot vs. herşey olucaktır ama sen hiçbirinden alma elini çek onlardan küçük düşerim falanda deme alma hiç bırak küçük dus yanlarında ama sakın yapma kendin için eger derslerinde bozukluk falan varsa kızları ve arkadaşlarını düşünme hep kendin için ugraş kendin için cabala şimdi lise 1 e gidicegin için kızlar sana süper gelicek hepsine sulancan hepsinle arkadaşlık kurucaksın ama sınavların geldigini bile anlamıcaksın ondan sonra ilk sınavlar 45 üzerine çıkmaz ve ikinci sınavlarda ise kızları bile unutursun biz unutamadık kaldık sen unut ama

ögretmenlerinde iyi geçin
ögretmenlerle kesinlikle iyi geçin zıt gitme gidersende elini kaldırma kaldırıyorsa olacaklarına hazırlıkla ol sınıfta daima agır başlı takıl daima kendini sevdirmeyi bil yoksa scarsın

kendimden örnek vercek olursak bütün ögretmenler severdi beni hepsinle iyi anlaşırdım ama bi hocamız vardı ingilizceci ben resim çizerken geldi yanıma uyuma falan dedi bende ne uyuması falan diyince her derse girişince bana satasırdı sataşmagı gün yoktu. ilk sınavda çalışmadım derse falanda bakmadık ilk sınav die 50 aldım ondan sonra dedim hocaya grşz hocam 2.sınavı olduk ama ben 10 dkda kagıdı verdim bana çalışmadın tabi hemen ver dedi bnde eet çalışmadım nerden bildiniz falan diyince bana güldü ondan sonra kagıtlar okunurken sıra bana geldi bende çok rahat gitim yanına muhabbet ediyorum bana dedi 90 bana baktı kagıda baktı yine kovdu beni

ama sözlü notlarım 100 dür hep sevdireceksin kendini ama benden birazda korkardı ben sürekli msj çekerdim sınıfta ögretmen masasının yanında kime dye sorardı benden hep aynı yanıtı alıyordu yengen diyordum (bu arada hocamız duldur sınıftakiler hep aramızda bişey olduguna inanırdı ama öle seyler olmadı hiç)dedim bana para verseniz adam bile keserim dedim hoca bana bi baktı görmeniz gerek

arkadaşlardan biride göz işaretiyle ne kadara temizlersin dediginde hoca bu para bile almadan yapar dediginde yüm sınıf gülmekten ölmüştür neyse bende çok sey var sıkmıyım sizi inş. okul hayatında basarılı bir dönem geçirirsin lise 1 barajdır lise 1 igeçebilirsen gewrini düşünme bile onlara çalışmadan geçersin
sanırım biraz uzun oldu ama daha anlatıcak çok sey var bunlar bile az gelir