Degerli arkadaslar belkı yönetici arkadaslar cok kızacaklar ama yazmak istiyorum
gecen flahş Banner yapan bır prg ındırdım.. Kurdum kullanması basıttı kurdum keyide vardı ıcınde ancak banner yaptım cok guzel prg dı ne yalan dıyeyım..sonra bır kac banner yaptım bellı baslı boyutlarda attım sıteye, sonra
arada bır gun gectı sıteye gırenler sıtede vırus var antivirus kurdum.. bir baktım kı banner yaptıgım sıteler hep viruslu sılıyorum virusu bannerı yıne cıkıyor derken hergun boyle cebelleştim...pc format atmaktan prgları sılmekten bannerleri sılmekten host degışmekten inanın gina geldı.. ve sonunda 2 tane sitem bu bannerler yuzunden google da bakınız
siteve bırde buna bakınız
site 2 gordugunuz gıbı iki sitede fişlendı sırfffff guzel banner yapacagım dıye

sımdı dıyecegım o ki
Paylasım yapan degerli arkadaşlar madem paylasım yapıyorsun banner prg mı yada daha faydalı prg paylasıyorsun cok guzel ama ınsan bır konturol eder virus varmı yokmu
bende BUYUK DERECEDE SUC VAR AMA OLAKİ BIR BASKASININ BASINA GELMESIN DIYE YAZIYORUM EGER BENIDE BANLAYACAKSANIZ BU KONUYU BURAYA ACTIGIM ICIN DIYECEK SOZUM OLMAZ.. okuyan ve ilgılenen arkadaşlara tşk ederim..
Arkadaşım adam paylaşır ama indirmez.Sen indirdiğinde programı virüs taramasından geçirmen gerekli.