Vatanbilişim hakikaten yanlış ve ayıp ediyorsun.Biraz önce Mehmetçik Vakfı İstanbul temsilciliği aradım cevap veren olmadı.( 0 216 369 66 22) Ankara'da bulunan Genel Müdürlüğü aradım ( 0 312 284 19 70) ve böyle birşeyin olmadığı söylediler.Bu konu hakkında açıklama yapmanızı bekliyorum.Eğer başka bir isim adı altında ücretleri gönderiyorsanız,söyleyin o isim adına soralım.Çünkü bu ülkede Asker diyince akan sular durur ve siz şu anda insanların milli duyguları üzerine üstelik yalan söyelerek ticaret yapmış konumundasınız.
Bakın Sizlere şunu Belirteyim Vatani Görevimiz Güney doğuda bulunan
4. Komando Tugayında yaptım Sizce Tuncelide eğitim & Çeşitli operasyonlara katılmış kişilerin Düşündüklerinize Eğilimi Olablirmi İmzama yazdığım Mehmetçik kampanyasaını başlatalı 1 aya yakın süre Olmakta ancak 15 gündür hosting satışı ile pek ilgilenemedim bu nedenden dolsyı bu ayki gelir pek iç açıcı değil bizde istiyoruz ki daha çok bağış yaplaım diğer webtasarımı işleri nedeni ile sadece teklif verdim çıktım ve 1 aylık gelir yatırılması yerine Hosting Başına Sağlanan gelirden Bağış yapma Kararı Aldık
Henüz Hiç bağış yapılmadı zaten Biz demedikki Bu ay bağış yaptık Ve Bağışlar yapılınca kendi websitemizde Yayınlanacak + r10 da yayınlanacak Kimsenin Kuşkusu Olmasın i
steyen istediği yerede Şikayet edebilir bugünden itibaren hosting başına Bağış yapılacaktır Mademki İnancınız Yok
Tuncelide verilen Takdir belgemide yayınlayacam Bekleyin