Almanya maçında Emre ve Servet oynayabilir, tam kesin değil ama bu süreçte iyileşmiş olabileceklerini düşünebilirz. Mevlüt'ün tercih edileceğini düşünmüyorum Portekiz maçında oynadı beğenilmedi. Keşke Yıldıray Baştürk olsaydı, bu maç tam ona göre olacaktı, hem Hamit Hem Yıldıray tamda bu maçın adamıydılar ama yapacak bişey yok Yıldıray yok. Gökdeniz bence 90 dk. oynamaz onun yerine Uğur Boral tercihi ile başlayıp duruma göre sonradan oyuna dahil edilebilir.

İnşallah eksiklerimiz tamamlanır, artık son dakikalrda kazanmak bir süre sonra sıkmaya başladı, herkez galibiyetimizi konuşuyor ama kimse kötü oynadığımız gerçeğini kabullenmek istemiyor, herkez bir mucizedir tutturmuş gidiyor, bu mucize yaftası üstümüzde kalacak böyle giderse, hiçbir zaman bu maçları bileğimizin hakkıyla kazandık diyemeceğiz tek korkum bu.

Tıpkı Çanakkale zaferinde olduğu gibi, sanki savaşları biz kazanmadıkta doğa üstü güçlerin yardımıyla galip gelmişiz gibi bir intiba var. Tabiyki inançlı adama Allah yardım eder ama bu sanki biz 90 dakika boyunca yatıyoruz, son dakikalarda Allah yardım ediyor bizde kazanıyoruz düşüncesine dönüşürse çok yanlış olur. İnşallah Almanya maçında bu düşünceyi kırıp bileğimizin hakkıyla galip geliriz, asıl mucizenin oyuncularımızın başarısı olduğunu ispatlarız.