Milliyet, Hurriyet, Mynet Haber, Haberturk, Internethaber, Sabah bu siteler Haber7'den daha iyi hit durumundalar. Bunlardada değişiklikler oluyor ara-sıra. Bölümün amacı dışında değil fakat Türkiye'de birsürü büyük ve etkili site var hepsinin değişikliğini yazarsak "Güncel Değişiklik Haber Etme" sitesi olur r10.
O sitelerden foto galeri bölümlerini çıkarınca hit ne oluyor sormak lazım? Bu tür sitelerde hit yapan şey;
"Güzellerin Fotoları"
"Şu mankeni hiç böyle görmemiştiniz"
vs.
Afedersin ama sen şuan bu konuda haber7 nin optimizasyonunumu konuşuyorsun yoksa haber7 nin reklamınımı yapıyorsun
500 bin tekil ziyaretçisi varmışta kimse onla yarışamazmışta töbe töbe..
Neymiş sanda düşmüş haber7 Vah vah haber7 sandbox a düşmüş artık interneti kullanasım gelmiyor bir anda soğudum bukadar mühim bir olaydan sonra artık internet bana haram..
Açıkçası ben Haber7'yi hergün takip ederim ama çok fazla sevmiyorum... Nedeni de son zamanlarda popüler konulara, magazine vs. çok fazla yer vermesi.. Ayrıca Haber7'nin raklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum... Haber7 ile yarışan site olur mu? Olur tabi...
Bir de sandbox'a düştüğünde vah vah demedim ama, bayağı ilgimi çekti birçok insan gibi..
Sanırım sizin haber7'ye kişisel bir gareziniz var...