Turksmf kardeş senin o bahsettigin siten seninde dedigin gibi sandbox ta olmayabilir Lafım yok siteyi açmıssın öylece kendi haline bırakmıssın Seninde dedigin gibi o sitene bir tasarım yapsan 1 hafta sonra ahmetcoskun aramasında 1. sayfada olur bu zaten gayet belli bir durum

Biz Burda Sadece Sandbox nasıl anlaşılır tartışıyoruz Evet Haklısın Ama Kimseyede Yalnış Bilgi Vermeyelim. Herkez Senin gibi açtıgı sitesini hiçbirşey yapmadan kendi haline bırakmıyor Bir Emek Veriliyor Sonrada Bir Şekilde Cezalandırılıyor Google Amca Tarafından Adam Kendi aramasından Bile Düşüyor Dogal Olarak Sonra taraf taraf Forum Geziyorlar "Sandbox Nedir" "Nasıl Çıkılır" Senin Bu yazını Okuyan Herhangibi Biri Sana Deseki.
Kardeş Benim Sitem "Domain" aramasında yok ama "Domain.com" aramasında var Sen Diyorsinki bu durumda sen Sandboxta Değilsin ama ben diğer aramalardanda düştüm Bu durumda Senin Görüşün Ben Neyim Sorsa Cevabın Ne Olucak
Sandbox dışında herşey olabilir
Arkadaşlar bunlar şahsi düşüncelerim yani uygulayıpta gördüklerimi paylaştım sadece. Ayrıca emek konusuna gelince demekki sıralamada kendi kelimesinde üsttekiler kadar emek vermiyordur.
Bir örnek daha vereyim hemen benim kendi kişisel bloğum olan
SEO for Google i örnek vereyim. icesquirrel diye aratıldığında 4. sırada ama icesquirrel.net diye aratınca 1. sırada ve sandboxta değil sizin dediğinize göre bu sitenin şuan sandboxta olması lazım.