TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısın aynı sorunu bende yaşıyorum. Bu sebeple arkadaşlarımla çok tartıştım. Bide ben iletim rapor'u kullanmam. Yani kapalıdır gelmez bana.
Attığım mesajı gönderilmiş bilirim ben. Turkcell'de böyle alıştım , adamlar gerçekten kaliteli hizmet sunuyorlar çünkü. Turkcell'den avea'ya geçtiğime daha simkart'ı taktığım saniye pişman oldum , 3 gün hattım aktif olmadı olamadı birtürlü.
İnsanı gerçekten zor durumda bırakıyorlar. Yalancı durumuna bile düşebiliyorsun avea yüzünden. Turkcell hattım senelerdir bir köşede durur , 3 ay'da bir kontör yüklerim kapanmasın diye. Ve bu gidişle bende bikaç ay içinde bir telefon daha alıp onada turkcell takıp kullanıcam.
Turkcell = Güven
Turkcell'i bırakıp avea hattı aldığım güne lanet ediyorum. 5000 SMS hediyesi, 10 dakikanın 1 kontör olması falan hepsi tabir-i caizse hikayeymiş. Telefoncular açılınca yapacağım ilk iş bir Turkcell hattı almak olacak...

kral18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim şu aralar cıvıttı dogru diyosun mesajı atıyorum dün almanya macında bu akşam 11de arkadaş msj atıyo daha msjın yeni geldi diyo hey allahım ya kıza msj atıyom gidiyo ama 3-4 saat sonra yada dediğim gibi 1 gün sonra gidiyo bende inat olsun diye 4x160 karakter yani 4 kısa mesaj olarka 35 kişiye atıyom boş boş gitmesin diye msj hakkımız
Hocam 5000 SMS ya da 500 SMS kullansam yine iyi. 160 x 3'ü 4 kez üst üste göndermek koyuyor insana. İletilse yine lanet olsun diyeceğim ama o da iletilmiyor ki. Örneğin, kız posta koymuş mesaj atıyorsun iletilmiyor, tekrar atıyorsun yine iletilmiyor. E haliyle kızda sana "iyi geceler, demek ki ben bir cevap verilmeyecek kadar değersizmişim" diyor ve uyuyor...