Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamlar,
Nicedir aklımda olan birşeyi size sunmak ve yapmak istiyorum.
Fikrim: Ortak portal. Hepimizin 1 tane portalı olacak ve hep birlikte içerik sağlayacağız. Öyle bir şekilde yapılanacak ki, hem sayfa görünümü standart olacak hem de herkes kendi sayfasından yayın yapacak. Tüm sayfalar tek sayfada toplanacak. Reklam gelirinizi kendiniz kazanacaksınız.
Kaygım: Adsense (ya da benzeri) reklamlar konusunda problem olmaz değil mi? (Bence olmaz) Yapı için okumaya devam edin:
Yapı
Yapıyı ekşisözlük ya da Facebook gibi 3 parça düşünün, üst menü sol menü ve ortada bir IFRAME.
Üst ve sol menülerde kategoriler, haber başlıkları vs olacak. Bunları ben kodlayacağım. Açılış sayfasını da ben kodlayacağım.
Siz "kendi sitenizde" bir haber yazacaksınız (haberle başlayabiliriz). Ben bu haberi onayladığımda sistemde haberiniz gözükecek. Kullanıcı habere basınca IFRAME içinde sizin siteniz gözükecek. Orada istediğiniz reklamı yapabileceksiniz. Ben sizin sitenizin gözüktüğü durumda reklam basmayacağım ki bir problem çıkmasın. Görünüm için standart koyacağız böylece dışarıdan bakan tüm sistemi tek site gibi algılayacak ama dev bir yapboz olacak.
Bu sistem zamanla, astroloji, sağlık, magazin, vb genişletilebilir.
Ben anasayfayı bir şekilde düzenleyeceğim. Bilmiyorum. Belki oylama ile bile olabilir. Aynı haberleri ve makaleleri tek bir düzlemde toplayabiliriz.
En büyük ihtiyacım "Başladığın anda biz de başlarız" demeniz. Destek istiyorum. Katılmayacağınız kaygısıyla kod yazamaz hale gelmeyeyim. Haydi hep birlikte tek vücut olup medya devlerine kafa tutalım. Hepimiz aynı anda kazanalım. Yapabiliriz neden yapamayalım? Ben kodlarım bunu hem de 1-2 günümü alır.
Ekstra İhtiyacım: İyi bir grafiker bana Yahoo tarzı hoş sade basit bir portal arayüzü yapıp gönderebilirse şahane olur. Grafik konusunda pek beceremiyorum.
Sonraki aşamada tek vücut yine aynı yapıda ansiklopedi, blog, video!! yaparız.
Haydi Türkiye'deki interneti ele geçirelim. Her türlü kod desteğine varım sonuna kadar. Güçlerimizi birleştiriyor muyuz?