arkadaşlar wordpress.com u biliyoruz bedava blog veriyor.ben onun paralısını almak istiyorum.adsense ekleyebilmek için.böyle bir seçeneği var mı?yani yükseltme seçeneği var biliyorum da yükseltince adsense eklenebiliyor mu onu bilmiyorum.hiç bi yerde yazmıyor.mail attım cevap da vermediler.
ayrıca buna benzer reklam ekleyebileceğimiz ücretsiz wp veren yerler var mı bildiğiniz?ben blogvis diye bir yer buldum ama ne kadar güvenilr bilmiyorum.ayrıca türkçe blogsayfası.com var o da hitin artınca kapatıyor bloğu.
ayrıca
arkadaşlar bu firmayı nasıl bilirsiniz?
gitti gidiyorda gördüm.1ytl ye host veriyor bir aylık deneme memnun kalırsam 30 ytl daha ödemem gerekiyor sanırım.1gb alan 10 gb trafik.
gold.web.tr
ayrıca bu piyasanın en iyi üç şirketini sorsam size ne dersiniz.(hız, teknik destek vs konularında)
aslında benim şimdiye kadar aldığım yerlerden tek şikayetim şu oldu:sitede online kişi sayısı 20 yi geçtimi yavaşlama 50 ye vurdumu kapanma.kaç tane yer denedim yahu.iki adet bloğum var.5+5 k civarlarında maksimum.wp kurulu.
cpu falan sorun etmem bloğunda online kişi sayısı artınca kapanmaz diyen host satan arkadaşlar var mı?varsa lütfen yazarlarsa çok sevinirim.
msn kullanmıyorum bilginize.