öncelikle hem p.m. için hemde cevap yazdığın için çok tşkler malum dunyaya 2.ci defa gelmiyoruz o yuzden meslek seçimi çok önemli vede mesleğin ilerideki durumu...bu yuzden okuyacağım bilgisayar bolumunu en iyi şekilde okumak ve bilmek isterim nede olsa ömrumu sonuna kadar onunla geçireceğim.o yuzden ustunde çok duruyorum ve sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın
yakoSin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıllıktan dgs ile geçme işi o kadar kolay olsa alayımız 2 yıllık okurduk hocam , tamam öss'ye göre kolay olabilir ama önemli olan sana kolay olup olmadığı.. 2 yıllık okudun dgs'yi kazanamadın ne olacak...
işte o yuzden soruyorum ya hocam bilgisayar öğretmenliğimi 2 yıllıktan pc muh. mi ? pc muh. (boğaziçi marmara vb..vb.. gibi yerler için...)öss den daha basit olduğundan bu 2 yıllığı tercih ediyorum .Benim sayısal-2 den full çekmem lazım ki (odtü boğaziçi veya marmara bilgisayar muh.) kazanabileyim..
ama sana çok tşk ediyorum tef ile ilgili bilgilendirme yaptığın için tefler teknoloji muh. olacağı için ileride daha çok ilgi görecekler.Ama bilgisayar muh. nin ustune 2 yıl daha okursanız sizin yazdığınız pic programlama derslerinide görebilir..ama siz yuksek lisans yaptığınızda pc muh. lerinin derslerini görebilecekmisiniz bide o var ..!!