Wiplex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş kendimi geliştirmek istemesem niye 2 yıllık okuyayım ki ? ordan dgs ile kendimi ateşe atıp sınava girip iyi bir yerde muhendislik okuyayım...giderim öğretmenliğime alırım aylık 1.5 milyar (tahminen maaşı) oturur yerim ne derdim var muh. oliyim derim ama işte pc yi çok seviyorum o yuzden muhendisliğe girip bilgimi arttırmak istiyorum
Abicim elinde öğretmenlik diploması olması senin öğretmenlik yapacağın anlamına gelmez ki , ben Tokat'lıyım kalkıp İstanbul'a geldim üniversite için , benim derdime ne oldu , gider Samsun'da okurdum 3 saat Tokat'a her hafta sonu giderdim Tokat'a...

Eğer kazanabilirsen bir Teknik Eğitim Fakültesi kazanmaya bak , neden dersen sadece 2 tane tef kaldı koca ülkede , ama nerdeyse her üniversitede mühendislik fakültesi var..

2 yıllıktan dgs ile geçme işi o kadar kolay olsa alayımız 2 yıllık okurduk hocam , tamam öss'ye göre kolay olabilir ama önemli olan sana kolay olup olmadığı.. 2 yıllık okudun dgs'yi kazanamadın ne olacak...

Herşeyi geçtim MYO'ları meslek liselerine döndü , eğitimdir öğretimdir herşeyi geçtim her insanın üniversite ortamını tatması lazım..Bu ortamı myo'da tadamazsın..