zee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özel üniversitede sizi meslek sahibi değil diploma sahibi yapıp gönderirler ancak. orada bilgisayar mühendisi vs. oldum diye çıkmanız komik olur.
Ben bu lafa katılmıyorum özel üniversiteler kesinlikle bir ticarethane olarak gorulmmeli .!

Eğer öğrenci bu şekilde görürse iş baska . .! cunku iş öğrencide bitiyor. Öğrenci öğrenmek isterse elinde imkan cok en iyi hocalarla en iyi imkanlarla bu iişi öğrenebilirler.

Türkiyede Özel Üniversite olarak gidilebilecek yerler zaten belli diğerleri ticarethane ! Özellikle İstanbul Ticaret Üniversitesi kaliteli hocaları bünyesine katmış bulunmakta. ! Düşünülebilir bence.. !

Ayrıca diploma amacları gercekleştirmek için bir amactır Ben bilgisayar mühendisliği için konuşayım . ! özel sektor sizin diplomanızdan çok yaptığınuz işlere bakıyor . Bunuda göz önünde bulundurmak lazım ..

Ayrıca eğer MYO dan mezun olduysanız ama DGS de bir mühendislik programına yerleşemiydseniz , ama illede mühendis olmak istiyorum diyorsanız size bir önerim var. .!

Ahmet Yesevi Üniversiteis Türtep Programı . !

Türkiyede denkliği mevcut Askerlik erteleniyor .. ! Ayrıca KPSS 'ye girdiğinizde Ve kazandınızda direk Mühendis kadrosundan devlet sizi işe almak zorunda ..

Kolay Gelsin .. !