Alıntı
İkı deli anlaşmışlar, bir akşam bir barda kafa çekmeye. O gün bir bara gidip saatlerce içmişler, o gün tesadüf ya yan masada bir kavga başlamış iki delide alkolün etkisiyle kendilerini kavganın ortasında bulmuşlar. Biraz sonra gelen polisler tekme tokat kavga edenleri dışarı çıkarmış. Bizimkilerden biri polisten yediği tekmeden dolayı devamlı topallıyormuş, arkadaşına: - "Yav donumu indirivereyimde şurama bir bak, çok acıyor ne olmuş?" der. Donunu indirir poposunu arkadaşına gösterir. Poposuna bakan arkadaşı: - "Abovv len polis öyle sert vurmuş ki popon yukarıdan aşağıya ortadan ikiye ayrılmış"
Adamın biri aklını sapanla bozmuş. Nerde bir karış lastik bulsa hemen sapan yapıp evlerin camına taş atıyormuş. Sonun da akıl hastanesine kapatmışlar. Gel zaman git zaman adam birgün başhekimin odasına gitmiş "BEN ARTIK AKILLANDIM. BENİ ÇIKARIN" demiş. Başhekim: - Peki seni çıkarırsak ne yapacaksın? - Evleneceğim. - Evlenince ne yapacaksın? - Gelini alıp gerdek odasına getireceğim. - Sonra? - Önce duvağını sonra gelinliğini çıkaracağım. Doktor heyecanlanmış: - Sonra,sonra? - Sonra sütyenini çıkaracağım - Eeesonra? - Sonra kilotunu çıkaracağım Doktor iyice heyecanlanış artık. - Anlat, anlat sonra? - Kilotunun lastiğini çıkarıp sapan yapacağım... [/QUOTE]
bittim ikisineD

D