sen konuşacagına önce benden aldığın ve geri ödeme yapıcam deyipte ödemediğin paranın hesabını ver aradan 1.5 ay geçti bir kere bile sana özelden yada mailinden doğan ne oldu geri ödeme yapıcam demiştişn ödemedin diye bir mesaj attımmı gençsin hata yaparsın dedik üzerinde durmadık şimdi sen kalkmış üzerine vazife olmayan yere gereksiz mesaj yazıyorsun önce erkek gibi sözünde durmayı dene sonra buraya yazı yazma cürreti göster senin ne olduğunu forumda bilmeyenmi var HDD SERVERS birde hala utanmadan buraya yorum yapıyosun ya helal olsun valla yaa ben parayı helal etmiyorum o parayada ihtiyacım yok ama senin ihtiyacın olduğu kesin sana laf atan oldumuda burada utanmadan üzerine vazife olmayan şeylere yorum yapıyorsun sen istersen önce bir düzgün cümle kurmayı dene cümleye bak "
Kendini ve acemi oldugunu zaten fark ediyorsun suçu başkalarina atiyorsun pes dogrusu" en azından benim açtığım konulara bakarsan ben acemi olduğumu tüm açtığım konularda neredeyse bağıra bağıra belirttim ama sen zerre kadar bilgin olmadan milleti mağdur ederek sende hostcuyum diye cirit atıp ahkam kesiyorsun ya valla asıl sana helal olsun senin db bozuk dediğin aslında senin bozduğun sende biliyorsun bunu VEDAT kardeşimde biliyor herneyse senin bozuk db bu olmaz dediğin db ile VEDAT kardeşim forumu kusursuz kurdu şimdi sen burada ahkam kesmeyi bırak istersende hakkında bukadar şikayet mağduriyetvar önce üzerindeki kara lekeyi temizle ne dersin klavye erkekliği yapmaya varsın ama iş icraata geldimi koskoca bir balonsun gerçi bunu benim anlatmama gerek yok forumdaki herkesin sana taktığı isimdende nasıl bir sözde hostcu olduğun ortada sanırım msn kayıtların hala bende daha fazla istersen burada klavye delikanlılığı yapma ordaki yazışmaları buraya kopyalarsam o kafanı bacaklarının arasına alır öyle gezersin utancından bilmem anlatabiliyormuyum HDD SERVERS BİRDE SLOGAN YAPMIŞIN KENDİNE UTANMADAN HDD SERVERS KALİTENİN BULUŞTUĞU NOKTAYMIŞ

kalitesizliğinmi yoksa magdurların buluştuğu noktamı hangisi ? yoksa acemi tostcuların buluştuğu noktamı sen seç bunların içinden ?