bu zamana kadar vedat kardeşimi sevdiğim için bir çok sorun olmasına rağmen görmezden geldim bir çok sorunda herkes kötülerken ben biraz daha sabredelim diye mesajlar yazdım ama bu son olaylardan sonra iyice ben bile zıvanadan çıktım nanobilişim yada nanobiltek 3 haftadır sürekli sorun yaşıyordu en son sunucu değiştirdi ondada siteler geriye gitmye başladı daha sonra normalde son eklenen konulara tıklandığında konular görünüyordu ama bir kaç gündür konular görünmüyor sitenin linki aşşagıda orada kayarak yazılan en son eklenen konular var onları kast ediyorum headeri sıfırlamadan önce orada konular a tıklayınca konuya yönleniyordu ama şuan tıklayınca alakasız şeyler çıkıyor bu işte acemi olduğum için yanlış tema indirmişim bazı uyumsuzluklar oldu bunu kabul ediyorum site mesela boyut olarak genişti küçülmüyordu headerdan olabilir abi dedi headeri sıfırladı şimdi forum isminden tutunda normal butonlar bile yok ondanda vazgectim siteye yeni tema yüklenmiyor göz ardı et dediğim halde bu yazı çıkıyor
(Dosya yüklenmedi ve Veritabanında Dosya bulunamadı.) kendisini bugün saat 15:00 itibariyle aradım ve 4 gündür aynı sorun olduğunu söyledim ve tema yüklenmiyor dedim ama buradaki bir çok kişinin ortak cümlesi hostla alakalı vbulletinle alakalı değil dedi 30 dak içinde hemen bakıcam dedi ama şu saat itibariyle telefonlara bile cevap vermedi mesaj atıyorum cebine cevap yok
üyelere geldiğimde 404 hatası veriyor bu nasıl iştir anlamadım amacım vedatı kötülemek değil kesinlikle ama bukadar iyiniyetime karşılık bunu yapmasını normal bulmuyorum ayıp oluyor yani
sitemin ismi
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...umgencclub.com isteyen bakabilir