Merhaba arkdaşlar ben görkemin çocukluk arkadaşıyım beraber büyüdük aynı zamanda siteyi ben hazırladım.Şöyle bir durum söz konusu bildiğiniz üzere çoğumuz şu soruyu soruyor neden basına çıkarılmıyor?Evet aslında bizde biliyoruz basına çıktığında muhakkak yardım severler bi şekilde bu parayı toplamamıza olanak sağlıyacaklardır.Fakat suan görkemin bu duruma gelmesi sitede belirtmedik ama doktor hatasından dolayı bu durumdan dolayı 4.5 senden beri dava sürüyor son iki aya girildi yani su iki ayda dr ve hastanenin davası sonuca varacak işte bundan dolayı şimdi eğer basına çıkarılırsa basında bu haberin ayrıntısına muhakkak ineceği için doktor ve hastene ile ilgili birçok haber çıkacak işte bu haberlerde karşı tarafı yıpratıcı haberler olacağı için onlarında bize karşı haklarını savunma gibi bir durum söz konusu oluyor.Bu yüzden bizler basına başvurmadık.Zaten bunu basından tanıdıklarımız biliyor tavrımız bu yönde olduğu için onlarda haber yapmıyorlar.Bunun dışında maddi ve manevi yardımda bulunan herkese teşekkür ederim özellikle sitede bulunan eub ve sayacturka admini Onur abiye çok teşekkürler çünkü onun sayesinde sitemizin ismi yayılmaya başladı ve bu kampanya hakında aklınıza gelen fikirleri
iletisim@gorkemicin.com adresine mail olarak atabilirisiniz.Neticede biz bir kişi için yola girdik ama malesef ki ülkemizde görkem gibi adını duyuramayan nice vatandaşımız var sizden isteğim yardımlara duyarsız kalmayalım ki şunuda unutmayalım her sağlıklı insan bir engelli adayıdır.Bunların dışında görkemin son durumu hakkında biraz bilgi verecek olursam;Önceden görkem için beyin ölümü teşhisi konulmuştu yani beyin ölümü denilince ne oluyor?hasta tamamen bitkisel hayatda yani makinaya bağlanıyor ve makina onun sadece soluk almasına yarıyor bu şekilde hayatını idam ettiriyor.Fakat görkemin durumu çok farklılaştı ilk 2.5- 3 sene içinde makinaya bağlı ve yoğun bakımda idi ve hiç bir şekilde kolunu ayağını oynatamıyordu bizi anlayıp anlmadığını bilemiyorduk nitekim günler geçtikçe ailesinin büyük ilgisi ile görkemde çok büyük değişiklikler meydana geldi öncelikle makinaya bağlıydı makinadan çıkarıldı ve boğazın delinerek oradan nefes almaya başladı daha sonra görkem bize tepki vermeye başladı ayaklarını oynatmaya başladı ve bu şekilde çok büyük bi gelşime gösterdi ve suan bizi anlıyabiliyor çünkü biz ona kolunu kaldır değdimizde yada başını sağa sola çevir ,ayak ayak üstüne at(zaten sitede otururkenki bi fotoğraıf var o bunun göstergesidir)gözlerini sımsıkı kırp gibi tepkileri rahatlıkla ve bizi anlayarak verebiliyor bunların dışında kişileri tanıyor ve tepkilerini gülerek yada yüz mimikleri ile kızarak bunu anlayabiliyoruz.Açıkçası biz mucize beklemiyoruz görkem bunca olay sonucunda bu duruma geldi ve bu çinde kök hücere tedavisi ile kollarını ayakarlını daha rahat hareket ettirebilmesi ve en önemlisi ihtiyaçlarını karşılayailecek duruma gelmesi söz konusu nitekim felçli bir hastanın kök hücre tedavisi sonucunda ellerini ve ayaklarını oynatabildiği görüldü biz bu yüzden bu konuda çok büyük ümidimiz var.tekraradan yardımlarını esirgemeyen Dostlarımıza teşşekkür ediyorum...