Kanıt olsada saldıramaz...ırak'a neden saldırdı Saddam ıcın mı ? saddam öldü neden cıkmadılar ? butun dunya bunu bılmıyormu biliyor..smdide Iran'a saldırabilir baska sebepler arayarak ama yapamıyor cunku neden Yemiyor ! Iran Devleti göz dağını werdi elındeki füzeleri dolaylı yollardan gösterdi..Iran'dan Diger kıtaları vuracak Kadar uzun menzilli füzeleri var ki bunu Amerika biliyor..neden bişe yapamıyor..yaparsa Bedelini Agır ödeyecegini biliyor..
ABD'nın Iran Tarafından Tarihe gömülecegini Hepimiz görecek..Şunu bilmeliyiz ki Yenı Kral IRAN!
ok

zaten bu kadar yazımdan sonra bu paragraf geliyorsa benim bu konuda daha tartışacak bişeyim yok..
ırak'a neden saldırdı Saddam ıcın mı : petrol için
saddam öldü neden cıkmadılar: neden çıksın petrol fiyatları artıyor ve petrolu kontrol ediyor
Iran Devleti göz dağını werdi elındeki füzeleri dolaylı yollardan gösterdi : dolaylı nasıl gösteriliyor amerikanın uydusu yokmu göremiyormu? nükleer füze evde çatalla bıçakla üretilmez küçük bi köy kadar tesis lazım..
Iran'dan Diger kıtaları vuracak Kadar uzun menzilli füzeleri : iran asyada .. asyadan başka avrupadaki türkiyeyi vurabilir. nükleer füzelerin fazla menzili olmaz. olursa farkedilir havada vurulur. yani tahrandan attım füzeyi parisi vurdum olmaz. 1 dakkada farkederler füzeni. ama yok iran görünmez ve radara yakalanmaz füze yapmış olabilir.
Yenı Kral IRAN = iranı önümüzdeki 10 yıl içinde parçalanma bekliyor bi kısım azerilere bi kısım kürtlere esas plan bu aslında!! (Türkiyenin de çekinmesi gereken)