Merhaba arkadaşlar,

Acer travelmate 4100 laptop var(dı). Geçen gün sağlam olarak çalışıyordu.Daha sonra buna bir program kurmak istedim.Ama hata verdi.(daha önceden de veriyordu, format atmıştım.) Orjinal XP Prof. cd sini bulamadım, o yüzden kendi recovery cd si ile format atayım dedim.

Bios dan recovery için gerekli izinleri ayarladım, cd yi taktım alt+f10 ile açılması gerekiyordu ama açılmadı.Bunu 15-20 dk sürede denedim.Daha sonra bir anlık sinir ile laptop a koydum.(yadırgamayın, buna alışık ) Daha sonra recovery cd sini çıkardım, google dan 1-2 araştırma yaptım.Acer e-manager kurdum.Reset attım.Reset attıktan sonra alet sapıtmaya başladı.Acer ekranında kaldı.F2 bios setup - f12 multiboot selection v.s yazıyordu en altta.Bu tuşlara basmamıza rağmen çalışmıyordu derken ESC ye bastık ve siyah bir ekran geldi.Bu ekranda ;

Phonix NoteBios 4.0 Realise 6.1
vs....

Cpu passed.
Ram passed.
Sdram passed.
System Bios shadowed.
Video shadowed.
Hdd passed.

yazıyordu.Biz bu ekranda 1 dk kadar bekledik ve windows açıldı.Cd yi çıkartmak için tuşa bastık, bu sefer dvdrom çalışmıyor.(hayda...) Sonra programı güvenli kipte flash bellek ile kurdum.İki saat kadar program da ayarlamalar yaptım, tam programa girecektim ki.Bu sefer mavi bir ekran geldi Unmountable Boot Volume hatası.

Daha sonra tekrar açmayı denedim, yine ESC sonra 1 dk bekle, windows okuyor, bu hata tekrar çıktı.Şuan alet hiç açılmıyor.

Sizce sorun nerde olabilir? Yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın.