- sweetdreams grupları biliyorum, bilmesem yorum yapmam zaten dimi? örnek olarak gevende'yi verelim, roxy birincisi işe yaramaz bir grup. fakirler mi? hayır eşşek gibi paraları var. (vokali amerikada okumaya gitmeyi düşünüyordu yeterli mi?) beni onayladığın için teşekkürler.
ekleme: nejat bey'in salaklar beni hala parasız sanıyor lafı da bir ara ayyuka çıkmıştı belirtirim.
ekleme 2: ihtiyaç molası da mı vardı barışarakta. onlar kadar cırt bir grup görmedim ben hayatımda.
- "Savaşa destek verdiği ve israil ve amerikadan taraf tutttuğu ve gelirinin bir kısmını savaşa ayırdığı ve masum insanlar üzerine yağan mermilerde payı olduğu için gitmedim." demişsin, o zaman gerçek hayatında neler yapıyorsun merak ediyorum.. sen israil'in türkiye'nin gübre ihtiyacının "tümünü" karşıladığını biliyormusun? o zaman gübre de alma israilden. ama zorla alacaksın çünkü kaynaklar onda. hadi protesto edin almıyoruz diye bakalım noluyorsun. tarımmı kalıyor bu ülkede?
- iki lafı öyle bir araya getiririm ki sende şaşarsın. özenti de değilim, coca cola için de gitmedim. gruplar için de gitmedim. sadece orada tatil yapmak için gittim. ha evet coca colaya destek verdim giderek doğru. benim verdiğim 65 ytl ile dağıtırlar ortalığı. matematik yok mu sizde merak ediyorum. 50.000 kişi ortalama 100 ytl verse 5 trilyon para eder bu festivalin geliri. gruplara ve sahneye vs. harcanan para bunu geçiyordur belki de. hadi geçmesin coca colanın eline 3 trilyon geçsin. bu para coca cola için nedir? hiç birşey.
- bu sene ufak bira 4.5 ytl idi. gayet de biraya benziyordu. demekki rakınkok organizatörleri bizi daha çok adam yerine koyuyor öyle mi? ayrıca aynı şekilde çoğu kişi çıkıp 5 km uzaktaki bakkaldan içki getirip birbirine ikram etti, paylaşma denen olgu zaten türklerin kanında var. barışarakçılarda yok sadece.
- eline gitar alıp çalan insanlardan nefret ederim zaten, bu yüzden rakınkoktaydım sanırım yok akdeniz akşamları, yok korku.. saçmasapan şarkılar işte. bize de karışan olmadı zaten rakınkokta öyle bir şey mi duydun birinden?
- arkadaşlıkla rakınkok ve barışarak ilişkisini de kurdun ya bravo sana gerçekten rakınkoka gittim arkadaşım yok benim, dertleşecek kimsem yok.. seneye nereye o zaman barışarak'a.. arkadaş bulalım, gitar çalalım söyleyelim.. türkü söyleyelim..