ploop adlı üyeden alıntı:
barışarak'taki insanların eşşek gibi parası var bakma öyle olduğuna sadece yok diyorlar. parası yoksa o zaman orada vakit kaybedeceğine gitsin çalışsın para kazansın. zaten parası yok diye birşeyi ben kabul etmiyorum, para kazanılmayacak birşey değil yani; kazananların hiçbirinin diğerinden bir üstün tarafı yok. sadece bunu yapmak/yapamamak var
Barışarock'ta cebimde param vardı ploop. Ama yok diyip saklamadım. 3 yıldır bu festivale gidiyorum. Barışarock Festivali için kenara özel olarak para ayırıyorum. Festival zamanı geldiğinde zorlanmıyım diye. Ama biriktirdiğim paramı arkadaşlarımdan saklamak yerine gidip 10 tane bira aldım. Beyler bira aldım içen varsa açsın kendine dedim. Bazı şeyleri yaşamak lazım. Yaşayıp görmek lazım. Yaşamadan bilemezsin. Arkadaşlığın nedir biliyormusun? Şu anda moralim bozuk desem evinden kalkıp yanıma gelip benimle dertleşecek arkadaşlarım varsa. Eğerki bi arkadaşımda kötü birşeyler sezdiğimde kalkıp sokaklarda onu arıyorsam arkadaşlık budur.
Başkasının cebindeki parayıda bilemem. Herkezin cebi kendini ilgilendirir. Kimsenin cebinde ne var diye merak etmiyorum.