ben sana katılmıyorum işin kişisel ve kurumsal reklama dönüşmemesi lazım yardım eden gönülden etmeli reklam için değil
televizyonlarda sanırım yardımın nasıl yapıldığını görmüşsündür. tamamı reklam amaçlı hiç biri gönülden yapmıyor. bence bu olayın büyük olması için reklam yapılmalı
bu işler reklamla olcak işler. gönülden edilen yardım makul olanıdır ama bizim insanımız genelde ettiği yardım karşılığında onure edilmek ister.
ettiği yardımın işe yarayıp yaramadığını görmek ister onun için Güliz hanım la görüştüm ve yardım edenler diye bi başlık açma konusunda yardım edebileceğimi söyledim. dolayısı ile yardım edenleri bi listeye koyuyoruz. ancak senin yaptığın yardım asıl takdir edilecek olanı. umarım bi sonuca varır ve en kısa sürede bizi bilgilendirirsin..
yani sonuç olarak yaptığı yardımı onure etirmek isteyen ettirir reklamını yapar istemeyende gönülden yardım yapar afişlenmez.
gönülden gelen yardımlar genelde ufak yardımlar ama reklam kokan yardımlar ise büyük mebla olan yardımlardır. bence yardım eden kişi isteği doğrultusunda onure edilmeli ki yüksek meblada yardımlara ulaşabilinsin