Bu konuda sana tamamen katılıyorum. Adsense işleyişi konusunda 3 yıla yakın süredir hiçbir şikayetim yoktu.
Belki banlanmam nedeniyle olaya duygusal yaklaşıyor ve mevcut bir hatamı göremiyor olabilirim.
Hoşuma gitmeyen durum ise herhangi bir uyarı emaili almadan ilk mesajımda yazdığım emaili alarak adsense programı dışına çıkarılmam. Adsense destek ekibine yazdıgım emailin yanıtını bekleyeceğim. Herhangi bir yanıt almazsam gelecek hafta yeni bir email daha göndermeyi düşünüyorum. İlk etapta öğrenmek istediğim neden parogram dışında bırakıldığım, ikinci etapta ise züğürt tesellisi olacak olsa bile 650 YTL civarında ki geçen aydan onaylanan ve 450 YTL civarında ki bu ay biriken miktarları alıp alamayacağımı öğrenmek. Canımı sıkan ise 1,5 aylık yayın bedelim olan yaklaşık 1100 YTL değil de gelecekte kazanabilecek oldugum 1000 lerce YTL dir.
Etraflıca düşündüğümde banlanmanın sebebinin ingilizce içerikli teknoloji blog um un yaptığım başarılı yerleşim sonrasında CTR sinin son 3 ayda %4-5 aralığına gelmesi olarak görüyorum. (Bu süreçte ödeme almada sorun yaşamıyordum. %2 lerden CTR % 4 lere cıktı)
Adwords konusunda soru soran arkadasa yanıtım ise EVET. Ancak bu olay 1 yıl kadar önceydi. Bir süre adwords üzerinden tanıtım yapmıstım. Belki 1 yıl önce ki bu tarz bir hareketim de buna neden olmus olabilir. Bu ihtimali düşünmemiştim.
Yorum yapan herkese tesekkür ederim. Herhangi bir ödeme aldıgım taktirde sizlerle paylaşacağım. (Pekte umudum yok)
PS: Site adreslerimi konum itibariyle yayınlamayı düşünmüyorum. Keza içeriklerinin belirli konulara yönelik olması ve tarafımca yazılmasıdır. Hepinizin içerik kopyalaması yapmayacağınıza inancım sonsuzdur. Prensip kararı diyelim ve bu konuda sizden saygı bekleyelim.
3 sitede adsense kodum vardı. 1 i Türkçe diğer 2 si Ingilizce idi.
Adsense geliri olmasa da yayına devam
Züğürt tesellisi... Adsense sitelerimde reklam yayınlatmayı haketmiyor
Siz beni programınızdan kovmuyorsunuz ben programınızdan ayrılıyorum
Klasik işten atılan işçi replikleri
Hayırlısı olsun...
Lizard King adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günde 1000$ ın üzerinde adsense geliri olan siteleri biliyorum ve ödemelerde en ufak sorun yaşamıyorlar. Google çok düzgün şekilde işliyor ve siteleri kontrol ediyor. Banlananlarsa hep masum olduklarını iddia ediyorlar işin komik yanı.