Aslında benim anlamadıgım bir konuda var bazı insanlar bazı arkadaşlar ucuza hizmet alıyorlar ve zor durumda kaldıklarında ise hemen ağlamaya başlıyorlar en basitinden nix faciasında forumlarda onlarca konu acildi hemen hemen herkes nix yaptıklarını nasıl yaptıgını yada soyle soyluyeyım o fiyata nasıl verdigini ogrendi devamını getirmiyeyim herkesten ozur dilerim sebebide devamını getirdigim takdirde bazı arkadaslar sozlerimi kendi uzerlerine alabilirler die ondan dolayı
soylemek istedigim şu bazı seylerin maliyeti bellidir ama maliyetini bile bile maliyetinin altinda satis yapmak veya nasil diyeyim hizmet beklemek ne kadar dogru
Nix in olayı farkıyıdı
Onlar yurt dışından hat aldıklarını idda ediyor ve ben dahil herkes inanıyordu..
Ancak toplam bağlantı 700Mbit miş sanırım.. ve zaten 200 ü aktif olarak biz kullanıyorduk..
Bu benim yaptığım en büyük ticari hatalardan biri olsada aynısını tekrar yaşamam bundan sonra artık
Ancak açık konuşmak gerekirse bize tahsis edilmiş hattı kullanamama gibi bir sorunum.. Loss yaşanması ve sık sık network kesintisi gibi sorunlarımız olmadı buda sanırım en büyük müşterisi olmamızdan olabilir. Sonuçta bizim için önemli olan millete sıkıntı yaşatmamak ve dc değişiminde baya bir sıkıntı yaşattık. Ancak okadar kaliteli müşterilerimiz varmışki 1 tane dedicated kapatmadılar