sınıfta kalmak istemeyenlere öneriler . %95 kesin olumlu sonuç alırsınız.
arkadaşlar özellikle okul yönetiminden gelen baskılar ve sınıfı geçen öğrenci sayısının çok azlığından dolayı biz öğretmenler aklı başında olan,herhangi bir davranış bozukluğu göstermeyen herkesi geçirme eğiliminde oluruz.tabiki bazı öğretmen arkadaşlar çok titiz mi desem yoksa başka bişey mi bilmem; onlar çok programlı lise de sanki fizikçi matematikçi yetiştireceklermiş gibi hareket ederler ve nerdeyse dersine girdiklerin öğrencilerin çok azını geçirirler.onlara yapacak bişey yok
olay şudur: asla boş kağıt vermemek. matematik geometri fizik vs dersler dışında hangi ders olursa olsun, cevap hakkında en ufak bilginiz dahi olmazsa olmasın ama oraya güzel bir yazıyla bişeyler yazın.tabiki askerlik anılarını yazarsan olmaz.demek istediğim şey bir sene boyuncaaklında kalnlardan mantıklı bişeyler yazman.bütün sorulara mutlaka bişeyler yazın.
önümüzde sorumluluk sınavları var.dediğimi yapın sınıfta kalmayın.(gerçi hüseyin çelik sizi çok sevdiğinden midir yoksa sisteminin çöktüğü anlaşılmasın diye midir bilinmez sürekli geçmek için zayıf sınırını artırıyor.)
bu anlattıklarım liseler için geçerlidir.üniversitelerde zaten kağıt okuma yok heralde çünkü benim ev arkadaşım doktora öğrencisi ve benim üç katım sınav yapıyor ama çok çabuk okumayı bitiriyor(sanki okumdan not veriyor

)