Merhaba,

Windows 2003 server'ım var. Buna plesk ve gerekli componentleri kurmak istiyorum ancak yönergeleri izlediğim halde plesk kurarken sürekli hata alıyorum. Kurduğum sürüm "plesk 7.6.1 build060711.21".

İlk kurulumda karşıma "ignore errors and continue installation" seçeneği geliyor. Zaten kutuyu işaretlemezsem kuruluma geçmiyor. Kurulum esnasında da "Start service SamSS Error code 1058" veriyor. Bunu da ignore etmek zorunda kalıyorum. Bir müddet sonra da "Unable to lookup SID for name ISS_WPG (1332) No mapping between account names and security IDs done" diyip kurulumu kapatıyor.

Localde kurmuştum, (gerçi onda da "Start service SamSS Error code 1058" hatasını vermişti ama kurulumu tamamlamıştı) onda da varsayılan admin şifreleri admin panele girdiğimde FTP server seçmemi istemişti ancak hiçbiri yüklü değil diyerek seçime izin vermemişti, doğal olarak admin panele girememiştim.

Kurulumda hata mı yapıyorum diyeceğim ama yönergeleri izliyorum ne gibi bir hata olabilir anlamadım. Kompleks bir kurulumu mu var bu pleskin?

Makinada IIS kurulu değil sorun buradan kaynaklanıyor olabilir mi?

Bu arada sunucuya ilk defa bir panel kuruluyor, yardımcı olursanız memnun olurum...