NFS Most Wanted yeni çıkmış indirdik rapidden sonra başladık oynamaya ev arkadşımla kendi pc'lerimizde. Ertesi gün oldu benim sonraki gün sınavım vardı ben ders çalışıyordum..Başka bir arkadaşım geldi benim PC'ye oturdu neyse 16:30 gibi gelmişti eve işte sohbet muhabbet ardından NFS yi gösterdik (kendisi fanatik NFS'ci) ikiside oturdu başladılar oynamaya 18:30--20:30--22:30--00:30--02:30--04:30 derken sabah 5'e geliyordu saat hala oynuyolardı ikiside sonra sabah 09:00 civarı kalktım sınava gidicem halen daha oynuyolar...Dediler yeter artık hadi çorba içmeye gidelim...Sonra öğrendim çorba içmeye giderken POLİS arabası görünce koşmaya başlamışlar...
(O zamanlar NFS'nin o oyununda POLİS arabaları ilk defa oyuna dahil edilmiş ve sizi görünce mavimsi bir ekran çıkıp sizi takip etmeye başlıyolardı hatırlarsınız)
Herifler 16 saat oynayınca oyunu sıyırmışlar

Bu arada bende PC de uzun süre takıldıktan sonra ders çalışmak için oturuyorum..Sonra bakıyorum geçmiş sınav sorularına atıyorum
"Susuz Ortam Titrasyonları" çıkmış, elimde kitap açıyorum sayfaları Ctrl + F tuşuna basıp direk Susuz ortam yazmak geliyor içimden ama haliyle yapamayınca bayağı bir sinir olyorum..

(Firefox alışkanlığı)
polis araba olayına öldüm