Babam zamanında bi sürü kitap ve ansiklopedi almış bende bunları kütüphanelere vermeyi düşünüyodum buralarda bi türlü kısmet olmadı veremedim zaten millet alışmış bilgisayara hayattan kopmuş yok sohbet yok chat yok arkadaşlık kitapla alakası olan insan sayısı buralarda kısıtlı kitap sayısı baya var ansiklopedi dahil bunların hepsini değilde bir kısmını ben sonuçta hepsini dağıtacam ama hepsini bi yere göndermektense sizin oraya mesela 10 kitap yollarım başka bi yerede 10 kitap yollaım bu şekilde olursa ülke genelinde kitap sayısı artar hep bi yere yüklenirsek sadece orda yoğunluk olur ve başka yerlerde yoğunluk olmaz bu şekilde daha mantıklı bence ve ben kitapların bir kısmını göndermek istiyorum ama nasıl ne şekilde bunun için açıklamalı olarak bi pm atarsan kscmersin bende yollayayım. Daha önce bişey göndermedim bi yere bu yüzden pek bilgim yok
ve son olarak bu şekilde bir düşüncenden ve almış olduğun sorumlulukdan dolayı seni tebrik ediyorum.
merhaba öncelikle bende bu sorumlugu paylaştıgın için teşekkür ederim.
iki okulda kütüphane kuruyoruz bildiğin gibi bunu göz önünde bulundurarak göndeereceğin kitap sayısını ayarlarsan sevinirim.
koliledikten sonra içinde bir kağıda okunacak şekilde kullanıcı adını ve koliye koyduğun kitapları liste olarak yazarsan koli elimize ulaştıgında site de belirtmemiz kolay olur ve kütüphane için yerine ulaştıgında ve yetkililere teslim edildiğinde bu sayı ile gönderilen kitaplarda kayıp v.s varmı yok mu kontrol edebileceksiniz

şeffafız yani
koliyi bulundugunuz yerde ki bir kargo firması ile aşşagıda vereceğim adrese gönderin eğer kargo firmasına kampanyadan bahsederseniz indirim yapabilirler ama direk müdürü felan ile görüşün.
adres : camii şerif mah. 5240 sokak no : 10 GROUP GRAPHIC
MERSİN/MERKEZ
TEL : 0324 247 76 91