Alıntı
SCRIPTLERIN TAMAMI LOCALHOSTTA DENENMİŞTİR.

20 GB'lık DEV SCRİPT ARŞİVİ !...

ARŞİVİN ÖZELLİKLERİ (Okumadan Almayın !) ;

Scriptlerin tamamı localhostta kurulup çalıştırılmış ve denenmiştir. Piyasada bulunan bazı scriptlerin SQL veya Bazı dosyalarındaki hatalar giderilmiş, eksik SQL'ler yeniden hazırlanarak çalışır hale getirilmiştir.

Scriptlerdeki tüm hataları giderilmiştir. Eksik dosyalar tamamlanmıştır.

Scriptler piyasadaki herkesin eline düşmemesi için sınırlı sayıda satılacaktır. Ayrıca piyasadaki çalışmayan scriptler gibi wareze düşmemesi için alıcılardan duyarlı olmaları rica olunur.

Arşivin Tamamı 20GB Dosyadan oluşmaktadır. Toplam 5 DVD içinde şifreli olarak kargo ile gönderilecektir. Kargolama Süresi Maximım 24 Saattir (pazar hariç). Kargo ücreti satıcıya aittir. Siz herhangi bir ücret ödemezsiniz. Sadece ARAS KARGO ile gönderim yapılır.

DVD'lerde bir bozukluk, sorun olması durumunda 2 gün içerisinde bozuk olan DVD yerine yenisi gönderilir.

Link :
scriptleri almayı düşünüyorum ama kafama birşey takıldı. MSN'den bir arkadaşım almış bunları, şu ana kadar denediği scriptlerde bir sorun olmadığını söyledi. fakat benim kuştum ***** olması. aslında ne kadar ***** o da tartışılır. piyasada kaç firma yada kaç adam sıfırdan kodluyor bi elin parmakları kadar.

sonradan pişman olmak istemiyorum. lütfen görüşlerinizi yazın arkadaşlar.
teşekkürler.