Ya yeni bir adrese gitmek istediğimizde adres çubuğunun aşağıda siteleri göstermesi detaylı olarak çıkıyor.
Site adı ve adresi veriliyor. Ufakda olsa kasıyor bunu ayarlardan nasıl kapatabiliriz ?