BLooDNiGhT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok bililiyorum gel sanada öğreteyim . gereksiz gereksiz konuşuyorsun, asıl nickim BLooD_NiGhT şuan süresi dolan domainlerimden birinin maili ile kayıt oldum bu yüzden şifremi değiştiremiyorum. forumda rapid satan bi arkadaş var kendisiyle iletişim kurmak için tekrar üye oldum. müşterini mağdur bıraktıgın için konu açılmış bende fikrimi söyledim.

istersen binlerce müşterin olsun istersen bir kaç müşterin olsun ne olursan ol müşterine verdiğin sözü yerine getirmeyi bileceksin. bilmiyorsan bu işi yapma.

adam host almaya gelince "yedeginizi yüklüyoruz". parasını aldıktan sonra "yedek medek yüklemiyoruz". madem yüklemiyorsun adama ne diye talimat veriyorsun " yedeginizi ftp ye atın ve mail gönderin ". çocuk oyuncağımı bu iş ? . yazık piyasada sizin gibilerde var maalesef

Bu güne kadar kime demişiz yedeğinizi de yüklüyoruz. Ayrıca bahsi geçen müşteri ince bilişim'den devir alınmıştır. Bilgisizce konuşmaya devam ediyorsunuz.

Biz bu güne kadar verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk ve tutacağız. Bu konuda içini rahat tut sen.

Hangi müşteri mağdur olmuş ?