Bu Okey tavla batak oyununu bir çok website sahibi arıyor... Bi akıllı çıkıp yazıp satsın. Ben iş yogunlugum nedeniyle vaktim olmuyor(birazda tembellik var). Vaktim olsa (tabi birazda java ögrenmem lazım) oturur kendim yazarım veririm piyasaya 400$ dan kapış kapış gider... 1 kişiye 10.000YTL ye satacagıma 200 den fazla insana 400$ dan satarım daha karlı...
evrensoft yuhhu yu edit yapıyor yakında piyasada satarlar herhalde. Edit meditte olsa ben almayı düşünüyorum. Parası olan adam bile 10.000$ verip okey scripti yazdırmayı düşünmez. Önceden mynet superonline gibi şirket sitelerinde vardı sadece. Şimdi bir cok sitede var, anlamı kalmadı diye düşünüyorum. Bazı okey sitelerine bakıyorum bomboş. eskisi gibi pek tutulmuyor. Atı alan üsküdarı geçti yani. Okey vs oyunu sayesinde tutan siteler tuttu. Bundan sonra sitede hit yoksa boşuna script falan ugrasmayın derim, tutmaz... Başka proje üretin. Benim yüksek hitli sitem var sabit kullanıcım var o yüzden okey scripti ariyorum ama ucuk fiyat vermem degmez çünkü. max ederi 500ytl dir gözümde. Yakında dedigim gibi bi akıllı çıkar zaten.