Ersin Sana Söyleyecek Söz Bulamıyorum.
Haklısın Kardeş Sen Kazandın okey Git Rahatça uyu şimdi yoksa uyuyamazsın.
Hadi Ben Türkçede Caps Lock Kullanıyorum. Bu Senin Gözüne Hoş gelmiyor anlıyorum ama bana Olay diline sahip çıkamamak diyemezsin Benim 1 tane yabancı dilde sitem yok madem bu kadar çok türkçe meraklısı oldu forumdakiler ozaman herkez google adsense için ingilizce içerik yazmasın türkçe yazsın türkçe dolsun taşsın internet siz kalkmışsınız burada benim Caps Lock u kullanmama 1 kelime eksik yazmama ki dışarıdan geldim MİLLİ Maç heyecanıydı dememe rağmen bu konunun bu kadar uzatılması gerçekten Saçmalık.
18 yaşındakileri bırak şimdi akıl vermek gibi olmasın ingilizce içerik yazıp para kazanan kişilerede aynı cevabı söyle alacağın lafları gel forumda bizle paylaş ersincim.
DHS Olarak Biz Yurtdışı Sunucularımızı Bile Kapattık. Sadece Türkiyedeki sektör biraz daha gelişsin 100 mbit e 100 dolar verenlerden almadık.(Bir Çok kişi gibi)
Şimdi Türkçeyi çok seviyoruz savunuyoruz ama gidip Yurtdışından sunucu satın alıyoruz. Bunları yapanlarada git söyle neden türkiyeden almıyorsunuz diye ve ilk önce kendine söyle neden yurtdışında sunucularım var de
Sen diline sahip çık. Biz yabancı kelime kullanıyorsun demiyoruz. Kapak olsun sana diyorsun bir de

Neye kapak olacak. Nasıl bir sevgidir bu türkçenin için edip yeni yetme çocuklar gibi klavye kullanıyorsun ısrarla. Sana kelimelerin başharfi ne zaman büyük yazılır iyi öğretemeyen hocanın kemikleri sızlıyordur.
Temel yazı kuralları içinde;
Cümlelerin ilk sözcüğünün başında.
Dizelerin ilk sözcüğü büyük harfle başlar.
Her türlü özel adın başında kullanılır.
Ulusal ve dinsel bayramlarda, bayram niteliği kazanmış günlerin adları büyük harfle başlar
Gazete, dergi, kitap adlarının ve yazı başlıklarının her sözcüğü.
Yazışmalara referans veren hitaplar ve adresler büyük harfle başlar
Özel adlardan türetilen sözcükler
Bir tür adıyla oluşan özel adların ilk harfi büyük olur. Lozan Anlaşması / Kurtuluş Savaşı
Büyük harfler vurgu amacıyla kullanılmamalıdır.
Sırf seni ve burada ısrarla dilimizi rezil edenleri düzelteceğim diye forumdan banlanırsam şaşırmayacağım