Sn.trickster ;

Ben size sahte resim çekip göndermiyorum. Şu an çalışma içerisindeyiz. Ama çalışma en geç 3 ayda sonlanır. O zaman görürsünüz. Biz yerel Tv mizi açmak için rtük ile de görüştük. Siz de bilirsiniz ki tv açmak dc den daha zordur. Biz şu an destek turlarındayız. Bulunduğumuz yerde büyük bir mobilya fabrikası var. Merkezi burasıdır. Türkiye nin büyüklerindendir. İlk 10 içerisindedir. Bu firmadan destek aldık. Ama bu konuları tartıştığım ve tartıştığınız için utanıyorum. Neyse. Reklam olmasını da istemem. İsterseniz özelden atarım firmayı

trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinizi haklı çıkartmak yerine düzgün iş yapsanız kimse size laf etmez değil mi?
14-16 yaşında datacenter açıyorum diyenlermi ararsınız... Datacenter açıyoruz diyip iki sonlandırıcı resmi çekip yayınlayanmı ararsınız... Hepsini ben r10 da gördüm, tanıdım..
Öncelikle sorayım;
Yaşınızı tartışmıştık. Değiştireceğinizi söylemiştiniz. Yaşınızın 2 katını yanlışlıkla yazdığınızı söylemiştiniz.
Sanet hayelleri içerisinde 1mbit ile 600gb trafik yaptığınızı idda edenlerden oldunuz.
Siteniz ya başka siteye yönlendi, yada r10.net ile kurumsallaştığnızı söylediniz.
Sizcede KOMİK değil mi?