mercansoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cemoka arkadaşım sende iyi polemik yapıyorsun sende tv kanallarında reyting arttır iyi para veririler
hata bendeki buraya insanların gelip güzel bir ortamda bilgilerini paylaşıcağı ve insanların ekmek paralarıyla oynan mayacağı biryer sanarak konu açtım afedersiniz ama sizin gibi kalın kafalı insanlara söylenecek tek bir sözüm bile yoktur!!! ben nasıl ve nerde konuşacağımı sizden öğrecenek değilim böyle konuşmak istemezdim ama insanı çileden çıkardınız esnaflığa gelince ben 7 senedir esnaflık yapıyorum hakedene lafımı esirgemem tamam mı ben çok şirket gördüm müşterileri kan ağlayan bana şirketlikten söz etme piyasadaki çoğu firmanın ne mal olduğunu herkes bilir önemli olan kaliteli hizmet veren firmadır şirket olup olmadığı değil müşterilerim benden son derece memunlar sizin güzel sözlerinize ihtiyacım yok merak etmeyin beni tanıyan tanır

Hikaye yazmayı ( müşterilerim benden son derece memunlar sizin güzel sözlerinize ihtiyacım yok merak etmeyin beni tanıyan tanır ) bırak da sen bir kitap oku, Türkçe dersi çalış, ne konuştuğun türkçe ne yazdığın.

Sen burada yazarken şahsını temsil etmiyorsun ( Gerçi şirketciğin = Şahsın olduğu için biraz kanına dokundu ), şirketciğini temsil ediyorsun, senin şirketciğin bu kadar seviyesiz ise gerisini sen düşün.

Aynı ben de senin gibiyim hak edene söylüyorum lafımı ( Aynı sana söylediğim gibi ).