Bu konuyu bende tartışırım işi siyasete katarsak onuda tartışırım. Konu kapanmazsa madem zımbırtı diyorsunuz gidenlere laf atıyorsunuz buyrun tartışalım. Bilgisi olmayan birşeyden anlamayan çocuğa sormuşlar ploop un dediği cevabı vermiş.
Neden rockncoke ye gitmedim sorusunun cevabı: Savaşa destek verdiği ve israil ve amerikadan taraf tutttuğu ve gelirinin bir kısmını savaşa ayırdığı ve masum insanlar üzerine yağan mermilerde payı olduğu için gitmedim.

Kimlermi gitti rockncoke'ye bunuda söylüyorum. Özentiler gitti. Alayı özenti. Bukadar basit. Nedenmi özenti bunuda söyliyim. Kola içiyor diye değil. Birşeyi yapıyorsan bilerek yaparsın yada yapmazsın. Ben kolayı sevmiyorum ama gruplar güzel onlar için gidiyorum diyorlar. Cola'nın yaptıkları beni ilgilendirmiyor diyorlar. Hiç birşeyden anlamıyorlar iki lafı bir araya getiremiyorlar hiçbirşey bilmiyorlar.

Görmemişler ve terbiye almamışlarki sahnede bir grup varken bu kişi buna emek vermiş, burada dinleyicisi var kendi emeğini bizimle paylaşıyor dinlemesem bile saygısızlık yapmıyım sevenleri var demiyor. Yada ya bu grubu dinliyim belki güzeldir demiyorlar. Çünkü görmemişler, ailelerinden bu terbiyeyi almamışlar. Beğenmediğiniz Barışarock'ta böyle değildi işte. Ordaki ortam hiç bir yerde yok.

Barışarock'ta herkezin cebince para varmıydı yokmuydu o konuya giremem ama içerdeki biraya benzemeyen şeyi almamak için gecenin o karanlığında kilometrelerce yol gidip bira aldığımı biliyorum. MrManson'da aynı şekilde şarap almaya gitmiş. rockncoke'de ufak bardak bira geçen sene 5 milyondu. Bu sene bilmiyom ne kadar.

Barışarock'a gelmeden, orada kalmadan, o ortamı görmeden hiç birşeyi kötülemeyin. Oturup rahatlıkla türkümüzü söyleyip şarkımızı söyleyip içiyorsak, yan taraftan gitar sesi gelince müziğe doğru gidip arkadaşlar katılabilirmiyim dediğimde buyur tabi diye karşılanıyorsam. Müzik gruplarını kötülemek değil, tartışamasız bir şekilde eleştirebiliyorsak hep beraber, rahat ettiğim şekilde takılıyorsam ve kimse bana neden böyle takılıyon demiyorsa. ( Özenti coniler gibi değil, rahat ettiğim gibi ) Bu ortamı yaşamadan kimse kötüleyemez. Ben 3 yıldır gidiyorum. Organizasyon bazen kötü olabilir yanlış karar alabilir fakat bu olayda bilmeden kötülenmez.