Benim derdim sana çatmak ya da senle maç etmek değil. Bakıyorum foruma her ağızdan bişey çıkıyor. Alakalı alakasız herkes profilo dendi mi direkt atlıyor.
Profilo Telekom un sitesi zaten belli google da yaz çıkar. Onların çalışma şekli son kullanıcıya yönelik değil. Daha kurumsal vb. Kısaca ( ki benim görüşüm ) datacenter sayılmaz. Bir nevi özel ihtiyaç giderme işlemi için açılmış bir yer. Neden grey ile görüşülüyor dersen orayı dc kıvamına grey getirmiş. Grey hattı toplu olarak almış anlaşma ile direkt kendi switchi üzerinden müşterilerine veriyor. Anlaşması yapılmış vb. vb.
Ortada pek bir karmaşık durum yok ve de gizli bir şey. Aslında eksik olan grey in sitesini halen bitirememiş olması ve de buraya gelip 1 topic açarak ne nedir diye yazmamış olmaları. Onlar da hazırlıksız yakalandı malum nx kapanması vesaire.
Ersincim laf anlatmak zorundayım sonuçta müşterim olmak için bana gelene laf anlatmazsan almasa bile yanlış bilgiler ile geri dönecektir o da benim için iyi olmaz.
Ortada maç yok maçı yapan da yok. Sağolsun milli takım güzel maç yaptı yendik o bize yeter.