AySiMa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ersincim biz hayatımızdan memnunuz. + Sorun Profilo da değil profilo da 1 dk bile kesinti yok. Greyin kendi switch leri ile alakalı bir şeyler olmuş değişmişler. Ki sorunu da çözmüşler. Ortada gizli saklı hiçbir şey yok. Grey Profilonun içinden kendine büyük bir hat almış ve özel olarak virtual dc açmış. Profiloyu direkt ararsanız size güvenlik departmanı çıkar. Greyi direkt aramanız gerek.
Yok güvenlik çıkıyor yok bilmem ne çıkıyor. Sıktı artık. Yazmiyim yazmiyim diyorum ama benim orda 20 ye yakın makinem var ve ben makine satıyorum. Sayenizde sanki bir sorun varmışçasına yazılarınız yüzünden herkese laf anlatmak durumunda kalıyorum.
Yeter diyorsak yeter sıktı baydı yazılarınız. Hizmet alan ben dahil kimse gelir yazar en ağır eleştiriyi de yapar. Eğer yapmıyorsa ben dahil diğer yazmayanın ayıbıdır.
Ben de eleştirmeyi severim ama kuru kuruya körü körüne değil. Sana da iyi geceler.
Dipnot: bence de iyiydi. çok güzel maçtı.
Kimseye laf anlatmak zorunda değilsin. Bana çatmak yerine işin doğrusunu yazarak benim yanlış bildiklerimi düzeltebilirsin. Kızarım ama adaş.

Yine bir soru; "Neden Gri ile direk iletişim kuruluyor da, Profilo Telekom numaraları ile ilgili bir kişiye ulaşılamıyor?"

Dipnot: Senle bizim maç kaç kaç bitecek acaba?