Bu konuyu daha önce de yazmıştım. BSA'nın Türkiye'de hangi kanuna göre hareket ettiği belirsizdir. Bir dernek kendini denetleyici kuruluş gibi tanıtamaz. Korku salarak lisans satışını hedefleyen zihniyet nedense hiçbir yere yetkisi olmadığı içinmidir nedir baskın yapmaz, 1 hafta önce geliyorum al şu lisansları beni yorma der sadece.

Yani bu kadar adi bir tutumla saygımı haketmiyorlar. Bu arada ben MSDN Premium kullanıcısıyım. Kullanımım ve yazılım geliştirmem için Microsoft tüm ürettiği ürünlerde lisans hakkı veriyor. Yani kuru tahtaya basarım hep

Beni, piyasada nerdeyse tamamen korsan kullanılan yazılımlar için lisans parası verdiğim için enayi sananlar da var.
Bizim gibi yazılım geliştiren aşağı yukarı herkes lisans bilincine sahiptir. Geri kalanını zaten ben ahlaksız ticaret yapanlar olarak algılarım. Kendi ayıplarıdır, ihbar ederek ne ben bir kazanç sağlarım, ne de o bilinci arkadaşlar kapabilir.
Ayrıca lisans demek cd demek değildir. Lisans şartlarını okuyup bilgi sahibi olmanızı öneririm. Sadece orjinal cd olması lisans anlamı taşımaz
Bu arada Kütahya yabancısı arkadaşım, senin yazılarını okumak ve anlamsız cümlelerinden anlam çıkarmak için yaklaşık 3 kat fazla zaman harcıyorum. Sen kimsin ki benim değerli vaktimi harcıyorsun?